Yeşil Renk Denge ve Uyum Sembolüdür 1

Yeşil Renk Denge ve Uyum Sembolüdür 1 
Yeşil rengi diğer renklere göre ilk sıraya yerleştirenler; yeniliklere ve yaratıcılığa hayranlık duyar ve yaratıcı bir insan olmaya çalışırlar. Kolay elde edilen şeylerdense zor elde edilen başarıların peşinde koşarlar. Toplumda ünlü bir insan olmayı ve geniş bir çevre edinmeyi arzularlar. Öncelikle kendi düşüncelerinin, değer yargılarının ve görüşlerinin doğruluğuna inanırlar.

Denge ve uyum sembolüdür Yeşil renk ve Yeşil Dünya üzerinde en çok bulunan renklerden biridir. Yeşil renk sakinleştirici bir özellik taşıdığı için, enerjimizi dengeler ve şefkat duygularımızı arttırır. Sahip olduğu özelliklerden dolayı, sinir sistemini dengeleyici ve ateş düşürücü etkiler gösterir. Renk spektrumunda maviye yakın olan açık yeşil (camgöbeği tonları) bir çok hastalığın tedavisinde kullanılır. Dostluk, ümit, inanç ve barış duygularının geliştirilmesinde de yeşil rengin enerjisinden faydalanılır. Denge ve uyum sembolüdür Yeşil renk ve Yeşilin en etkili olduğu bölge, kalp chakrasıdır. Bu özelliği ile kalp rahatsızlıklarında, yüksek tansiyonda, baş ağrısı ve bitkinlik hallerinde tedavi amaçlı olarak kullanılır. Unutulmaması gereken bir nokta ise yeşilin kanser ve tümör gibi hastalıkları iyileştirmek amacıyla asla kullanılmaması gerektiğidir. Çünkü yeşil renk her türlü büyümeyi ve ilermeyi hızlandırdığı için, bu tür hastalıkları daha da tehlikeli bir hale getirebilir. Tüm bedenimiz için genel dengeleyici ve şifacı olarak etki eder. Denge ve uyum sembolüdür Yeşil renk ve Düşünce ve duygulanım değişikliklerini kısmen stabil edici etkisi vardır.Psikolojik rahatsızlıklarda, uykusuzluk ve uyumsuzluklarda kullanılır. Yeşil rengi tercih edenler yeniliklere ve yaratıcılığa hayranlık duyar ve yaratıcı bir insan olmaya çalışırlar. Kolay elde edilen şeylerdense zor elde edilen başarıların peşinden koşmayı tercih ederler. Toplumda geniş bir çevre edinmeyi isterler. Öncelikle kendi düşüncelerinin, değer yargılarının ve görüşlerinin doğruluğuna inanırlar. Beyin fonksiyonlarının dengelenmesi, hipofiz bezini uyarır, dengeleyici, kas ve doku oluşumunu teşvik eder, temizleyici ve dezenfekte edici (antiseptik, bakteri öldürücü, mikrop öldürücü)

Denge ve uyum sembolüdür Yeşil renk ve Yeşil Koşulsuz sevgi ve merhametin rengidir. Kızgınlık, kırgınlık, keder ve üzüntülerden kurtulma gereğini gösterir. Kendinizi ve başkalarını sevmek, güvenmek, bağışlayıcı olmanın önemini belirtir. Renk spektrumunun ortasında yer almasından dolayı yeşil denge ile özdeşleştirilmiştir. Yeşil sakinleştiricidir ve Ayurvedik uygulayıcılar tarafından ülser tedavisinde kullanılır. Antiseptik, mikrop öldürücü ve anti-bakteriyel özellikleri olduğu söylenir ve bazen holistik renk terapistleri tarafından bakteriyel enfeksiyonların tedavisinde kullanılır. Denge ve uyum sembolüdür Yeşil renk ve Yeşil, ruhun gelişimini sembolize eder. Değişik kültürlerde kıskançlık ve çekemezlik, umut, şans, derin düşüncenin rengi olarak kabul edilmektedir. Yeşil enerji çakrası sevginin, merhametin, nezaket ve hoşgörünün simgesidir. Madde ve ruhun birleştiği, aynı zamanda erkek ve dişi enerjilerinin de birleşme noktasıdır. Dengede bir yeşil enerji, sevgi dolu, sevgiye açık, insanlara güvenen, risk alabilecek güçte bir düşünce yapısı sağlar. Affedici olma ve karşılıksız sevebilme yeşilin getirdiği özelliklerdir. Denge ve uyum sembolüdür Yeşil renk ve Yeşilin fazlası talepkar, yargılayıcı, sahiplenici, fazla duygusal, kolay incinen, melodramik özellikler verir. Yeşilin eksikliği ise terk edilmekten korkan, sevgi bağımlısı, bağışlayamayan, kararsız, şüpheci ve paranoyak kişilikler yaratır. Arkadaş canlısı, sevecen, bağışlayıcı, empati kurabilen, merhametli, sevgi ile dolu kişiler dengeli yeşil enerjiye sahiptir.

Denge ve uyum sembolüdür Yeşil renk ve Hayatın renklerini görebilmek Yüce Yaratıcı’nın insana verdiği önemli bir nimettir. Üzerine ışık düşen bütün varlıklarda bir renk meydana gelmektedir. Bizim görebildiğimiz her bir madde, yapısına bağlı olarak emdiği veya yansıttığı ışıkların dalga boylarının beynimizdeki algılanmasına göre bir renge sahip olur. Rengi olmayan bir cisim yok gibidir. ”Renksiz” olmak bile bir rengi ifade eder. Işık, göz ve renkler arasındaki bağlantı ve uyum, Yaratıcı’nın birliğini gösterir. Karanlıkta göremediğimiz bütün renkler ışıkla birlikte ortaya çıkar. Güneş ışığı içinde yedi renk ve onlardan oluşan milyonlarca renk tonu gizlidir. Denge ve uyum sembolüdür Yeşil renk ve Bütün varlıklar, insanın fıtratına uygun renklerle donatılıp süslenmiştir. Hikmet penceresinden bakıldığında, kâinattaki bütün renklerin bir vazifesi vardır. Algılayabildiğimiz renkler, insanın düşüncelerine, duygularına, davranışlarına ve zindeliğine tesir eder. Günümüzde renklerden nasıl istifade edilebileceğine dair araştırmalar yapan enstitüler vardır. Denge ve uyum sembolüdür Yeşil renk Dikkatin ve konsantrasyonun rengidir. Bu, yemyesil bir ormana dalan kisideki ilk refleksi olmasi ile izah ediliyor. Bu rengi sevenler, saglam bir iradeye ve baskalarini kontrol etme yetenegine sahiptirler. Asiri yesil, kisinin süper denetimini, hafif yesil ise bosvermisligi simgeler. Trafik lambalarında yeşil ışık geç anlamındadır. Arabanın kısa farlarını yaktığımızda panelde gösterge olarak yeşil ışık yanar. Paralı yola (otobana) çıkmadan önceki trafik levhaları ve şehirler arası yollardaki uzaklıkları gösteren trafik levhaları da hep yeşil renklidirler. Denge ve uyum sembolüdür Yeşil renk ve Yeşil de güven, huzur, rahatlatıcılık, dinlendiricilik ve kısmı bir derinlik söz konusudur. Yeşilin; tutarlılık, kişilik, sadakat, büyüleyicilik, fanatizm ve seviyeli bir şovenizmi..? ifade ettiğini söyler. Ormanlar koyu yeşilken, yeni çıkan otlar ise açık yeşildir. Bankaların logolarında maviden sonra yoğunluklu olarak kullanılan ikincil renk yeşildir. Yeşilin doğallığı, doğa rengi olması ya da doğa ile bütünleşmesinin gereği olarak ve jeteryanlıkta da yoğun olarak kullanılan bir renk olması söz konusudur. Yeşil yaratıcılığı körükler. Yatak odasının yeşile boyanması ailenin huzurunu, mutfak duvarlarının yeşille bezenmesi de aşçıların üretkenliğini motive eder. Denge ve uyum sembolüdür Yeşil renk Hastanelerde hastalar rahatlasın diye yeşil renkten yararlanılırken, ameliyathanelerde doktorlar yeşil elbise giyerler. Ve ameliyat olan hastanın cerrahi müdahale yapılan yerinin dışındaki bütün vücudu yeşil bir bez ile örtülür. Yine bir hadise göre de gözünü dinlendirmek isteyenlerin yeşile bakması salık verilir.

indeks: Color therapy, art Iherapy, alternative treatment, renk, zihin, beden, duygu, denge, canlılık, Spor, fiziksel sağlığı, zihinsel sağlığı, ruhsal sağlığı, sanat terapisi, alternatif tedavi,

.

Asya Vücut Çalışması Kan Dolaşımına Faydalıdır

Bonnie Prudden Terapi Acı, Ağrıyı Alır.

Kızılcık Sağlıklı Cinsel Yaşam Sağlar.

Yumurta Kas Geliştirir.

.

—–

loading…

—–




—-
.

Bilgi kaynaklarımız:
www.enerjistmasor.com

www.bitkiveinsan.com

www.faydaliyasam.com

www.google.com

UYARI:
Sitemizde hastalikları teşhis tedavi etmek ile ilgili 1219 sayılı Tababet Kanunu’na göre sadece doktorların görevi olduğu bilinciyle, web sitesinde yer alan bilgiler sağlıklı ve yararlı yaşama hakkında bitkisel doğal tavsiye niteliğinde olup paylaşımlar ve konularımız tavsiye ettiğimiz ürünlerimiz ilaç değil, yaşama yararlı besin destek ürünleridir. Tedavi veya hekim tedavisi yerine geçmez. Paylaşılan metinlerde ve Kürlerin içerisinde geçen bitkilerin kullanımından önce, özellikle adı geçen bitkilere alerjiniz olup olmadığını doktorunuza kontrol ettirdikten sonra kullanmanız tavsiye olunur. Yaşama sağlıklı, afiyet içinde, yararlı yaşamanız dileklerimizle…

—–


—–

One thought on “Yeşil Renk Denge ve Uyum Sembolüdür 1

  1. I as well as my guys came checking the nice recommendations on the blog and then the sudden got a horrible feeling I never thanked you for those strategies. My women became warmed to read through all of them and already have definitely been loving them. I appreciate you for really being considerably helpful as well as for settling on this kind of very good ideas millions of individuals are really wanting to discover. My honest regret for not saying thanks to sooner.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir